Taurus Coaching

Coach Alphen aan den Rijn

Moet je vaak in een team werken en werkt dat niet zo fijn als je wilt? Heb je het idee dat er niet genoeg geluisterd wordt, of juist te weinig gedaan wordt, maar je niet weet hoe dit aan te pakken? Dan kun je mijn hulp als Coach in Alphen aan den Rijn misschien wel gebruiken. Als je op zoek bent naar een nieuwe manier van samenwerken die constructiever is dan de oude manier van samenwerken, dan kun je daar vaak goed hulp bij gebruiken. Natuurlijk is het het mooist als je team en jij hier samen uitkomen, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Dan kun je dus gebruik maken van mijn kennis en vaardigheden als coach in Alphen aan den Rijn.

Wat kan ik als coach in Alphen aan den Rijn voor jou betekenen?

Ik kan jouw team en jou helpen om beter en efficiënter met elkaar om te gaan. Dit doe ik als coach in Alphen aan den Rijn, maar overigens ook als coach in Leiden, door een zogenaamde team- en procesbegeleiding. Als team heb je een taak die je moet volbrengen. Hoe je die taak, oftewel het gewenste resultaat, tot een goed einde brengt, heeft te maken met het proces. Dit proces heeft veel te maken met de dynamiek in jouw team. Uiteraard zal jij een andere taak hebben dan iemand anders, maar je werkt niet voor niets in een team. Je zult dus af en toe met elkaar moeten communiceren en overleggen. Door dit op een juiste manier te doen, zul je zelfs nog beter werk leveren. Daarom kan het dus echt de moeite waard zijn om mij in te schakelen. Als coach in Alphen aan den Rijn kan ik helpen uitzoeken wat er beter kan in de samenwerking en de onderlinge dynamiek. Hierdoor zullen jouw team en jij beter werk kunnen leveren en zal de sfeer hopelijk een stuk prettiger worden voor iedereen.

 

Wat zijn factoren waar ik als coach in Alphen aan den Rijn iets aan kan doen?

In een team moet je op elkaar kunnen leunen. Als jij dan een bepaalde verwachting van het doel voor ogen hebt of de taken onduidelijk zijn, kan dit voor onnodige wrijving zorgen. Verder kunnen er spanningen zijn tussen bepaalde mensen in je team of kan er zelfs sprake zijn van een machtsstrijd binnen jouw team. Verder zijn stress, communicatie en druk vaak factoren waar ik als coach in Alphen aan den Rijn mee aan de slag kan.

 

 

Coach Alphen aan den Rijn