Taurus Coaching

Coach Leiden

Als student heb je een heleboel om je druk over te maken. Als je nog niet uit huis bent, ben je misschien hard op zoek naar een kamer of appartement. Dit is tegenwoordig lastiger dan ooit tevoren. Maar ook als je wel een eigen plek hebt, zijn er veel factoren waar je je zorgen over zou kunnen maken. Geld is voor vele studenten een grote zorg. Huur, verzekeringen, studiegeld, belastingen, boodschappen en andere uitgaven tellen namelijk flink op. Als coach in Leiden zie ik dit soort problematiek veelvuldig voorbijkomen. Zeker als je als student ook nog actief bent in een bestuur kan het allemaal wel erg veel worden. Het is dan ook belangrijk dat er sprake is van goede samenwerking in jouw studentenbestuur. Als je daar graag een beetje hulp bij zou willen, kun je mijn kennis als coach in Leiden waarschijnlijk goed gebruiken. Ik vind het namelijk ongelooflijk boeiend en leuk om studentenbesturen te begeleiden.

Wat kan ik als coach in Leiden voor jouw studentenbestuur betekenen?

Het is van belang dat de communicatie in jouw studentenbestuur goed is. Ik merk dat het van belang is om regelmatig de balans met elkaar op te maken. Als je samenwerkt, is het natuurlijk belangrijk om te kunnen zeggen wat je wil zeggen, zodat er niet te veel onuitgesproken gedachten en ideeën in jouw hoofd blijven. Ik kan jouw studentenbestuur en jou daar als coach in Leiden en bijvoorbeeld ook als Coach in Utrecht bij helpen. Je kunt je bijvoorbeeld verschillende dingen afvragen. Zitten jullie nog op de juiste weg? Vertrouwen we elkaar nog genoeg om ons werk goed te doen? Hoe gaan we op een juiste manier om met druk en stress? Door dit eens goed onder de loep te nemen zullen jouw studentenbestuur en jij nog beter samenwerken. Hierdoor blijft er ook eens wat tijd over om samen iets leuks te doen na al het werk.

Hoe ga ik als coach in Leiden te werk?

Ik heb jarenlange ervaring in het begeleiden van studentenorganisaties en studieverenigingen. Hierdoor weet ik precies wat er wel werkt en wat er niet werkt. Thema’s waar we het over gaan hebben zijn bijvoorbeeld: kwaliteiten en open communicatie. Welke kwaliteiten hebben wij als bestuur in huis? Wie doet wat? Maar ook heel belangrijk is hoe je elkaar kunt helpen. Verder is een goede open communicatie belangrijk voor alle relaties die je met anderen aangaat, dus ook in een studentenbestuur. Daar kan ik als coach in Leiden bij helpen.