Taurus Coaching

Coach Utrecht

Heb je soms het gevoel dat je niet helemaal lekker in je vel zit? Wil je iets veranderen aan je dagelijkse leven, maar weet je niet hoe je daar aan moet beginnen? Dan kan het tijd zijn voor een coach. Ik ben een coach in Utrecht van Taurus Coaching en ik kan jou helpen je leven nog beter te maken. Als je toegeeft dat je niet tevreden bent over de situatie waar je nu in zit, is dat allerminst een teken van zwakte. Het is naar mijn mening juist dapper en een teken van kracht als je dat toe durft te geven. Verder is het heel belangrijk dat je dit ook durft toe te geven als je je zo voelt, want alleen dan kun jij de stap zetten om mij als coach in Utrecht in te schakelen. Samen zullen we er dan voor zorgen dat jij je weer helemaal voelt zoals je je wilt voelen.

Wat kun je verwachten van mij als coach in Utrecht?

We beginnen natuurlijk met een oriënterend gesprek. Hierin zul je mij uitleggen waar je mee zit en wat je doelen zijn. Op basis van dit gesprek zullen we erachter komen of ik jou kan helpen met het behalen van die doelen. Ook heel belangrijk is dat je in dit gesprek bepaalt of er een klik is tussen jou en mij. Als coach in Utrecht en coach in Alphen aan den Rijn vind ik het erg belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij mij en andersom. Alleen dan kun jij me alles vertellen en kan ik er alles aan doen om jou te helpen. In de gesprekken daarop werken we aan de thema’s die voor jou het belangrijkst zijn. Dit zijn vaak de meest prangende dingen waar je mee zit, zoals verdriet waar je geen raad mee weet. Ik zal veel luisteren naar wat jij te vertellen hebt, maar ik zal jou ook vragen stellen en je een spiegel voorhouden. Verder kan ik ook de rol van een belangrijk persoon in jouw verhaal aannemen. Hierdoor kan het makkelijker worden om over je problemen te praten en zo kunnen we aan de slag met jouw vragen en doelen.

 

Heb je interesse in een coach in Utrecht?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Een sessie duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur en deze doe ik eens in de twee of drie weken. Graag hoop ik jou snel te kunnen helpen.